Grachten van Amsterdam

<- back to Nieuws

23 april 2020

En dat is twee – Centrum Begroot Startsubsidie

‘Van alle verbeteringsplannen voor de stad, was dit de eerste waarbij ik dacht: daar heeft iedereen wat aan!’ Een glunderende John de Best aan de Cruquiskade heeft sinds donderdag 23 april een groendak boven zijn hoofd. Hij is de tweede woonbootbewoner die in het kader van het stimuleringsprogramma Centrum Begroot 2019 een startpremie ontving en zodoende driekwart van de aanlegkosten vergoed kreeg. ‘Zonder de steun van Grachten van Smaragd zou ik nu nog zitten zweten onder mijn zwarte dak en kijk nu eens hoe prachtig mijn woonboot ligt te stralen! Ik ga het meteen promoten bij al mijn buren in ons rijtje woonboten hier.’

Om ook die daken op te frissen, kan je nog altijd stemmen op ons plan voor weer meer groene daken op woonboten in 2020.