Grachten van Amsterdam

<- back to Nieuws

28 maart 2021

En dat is twaalf! – startpremie Centrum Begroot

Een nieuw lente, ‘n nieuw groendak en wel twee! 21 maart 2021 een primeur voor Grachten van Smaragd met twee overhandigingen van de Startpremie op één dag!

De tweede boot ligt in de Brouwersgracht en is ondertussen al de minste 6de woonboot met een groendak daar, waarvan dit de vierde is die het doet met een extra steuntje in de rug van Grachten van Samaragd! Vana is een fervent tuinierster en kweekt in de boot allerlei plantjes op voor in haar volkstuintje. En nu heeft zo ook nog eens een prachtige zichttuin op haar eigen dak. Vana’s vreugde hierover is wijdverspreid: de walburen die ze in de 18 jaar dat ze er woonden nog niet gesproken had, stuurde haar een kaartje. Groen is een uitstekende verbinder!

Woon je het water in het centrum – en dat mag dus ook op een spiksplinternieuw boot zijn – en wil je in aanmerking komen voor een startpremie voor een groendak? Lees dan de etiquette voor deelname, meld je vandaag nog aan via dit contactformulier en grote kans dat voorjaar 2021 jouw dak al helemaal zomerklaar is: lekker koel, lekker quite en een lust voor het oog!